fbpx

VinterFotografering med Snö

barnfotografering, fotograf i västerås, vinter fotografering, fota med barn, familjefotograf
barnfotografering, fotograf i västerås, vinter fotografering, fota med barn, familjefotograf

Att fotas under vinter halvåret kan kännas lite läskigt. Det är kallt och mycket snö ibland! Men det behöver inte vara läskigt, man kan göra det till en bra minne. Dessutom med magiska bilder! När jag själv fotar under vinter halvåret med barn så ser jag till att allt går super snabbt. Men vi behöver inte vara ute alldeles för länge. Plus så orkar inte barn mer en ett kort stund, även vid en vanlig fotografering.

Jag hade planerat denna fotografering med Sophia i god tid, hon visste om vilken dag den skulle ske, vad hon skulle ha på sig och vad vi skulle göra. Det gör så mycket om barnet är förbredd på vad som ska hända, dessutom om hen är med i planeringen så blir det så mycket roligare och nått att se fram emot!

Sophia hade verkligen roligt under själva fotograferingen! Hon dansade sig runt and hoppade rund medans jag fotade. Att fota sina egna barn är alltid svårare, man ska agera som fotograf och mamma samtidigt och det kan krockas ibland. Men vi har roligt hursomhelst och får till det på vår egen sätt! Va tycker du om bilderna?!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.