fbpx

bröllopsfotograf västerås

I'm Passionate

about capturing…

the moments we remember for a lifetime

Nashoa.Gravidfotografering Västerås
Nashoa.Gravidfotografering Västerås

När kärleken ska firas

Som bröllopsfotograf så är jag här för att fånga er autentiska kärlekshistoria. Det spontana skrattet, de glädjefyllda tårarna, de tysta stunderna av ren lycka när ni brister av kärlek.  Jag är här för att fånga de blickarna från andra sidan rummet. Den känslan av kärlek som du bara inte kan beskriva med ord. Jag är här för att fånga de alldeles speciella ögonblicken medan de sker.

Jag är här för att inte bara dokumentera era speciella ögonblick utan också för att känna dem med er. Min kamera blir en förlängning av mitt hjärta när jag fångar dessa unika ögonblick medan de sker. Det är min passion och mitt privilegium att vara en del av er bröllopsdag och se till att ni har vackra minnen som varar livet ut.

Mitt arbete handlar inte bara om att ta vackra bilder utan om att skapa en resa tillsammans med er. Jag älskar att lära känna mina par, förstå deras unika personligheter och deras vision för den stora dagen. Genom att bygga en personlig relation med er kan jag fånga era känslor och er stämning på ett autentiskt sätt.

Hur går det till

One

KONTAKT

Ni kontaktar mig genom att skicka in ett boknings förfrågan via hemsidan.

Two

Första Samtal

Jag tycker det är super viktigt att vi tar ett första samtal för att veta att vi är en bra match för varandra!

Three

Kontract + deposition

Nu känner vi varandra lite bättre och är redo att lock in bokningen.. woohoo! 

Four

PROVFOTOGRAFERING

Jag vill se till att ni är super bekväma framför kameran på eran stora dag. Så vi fotar innan ert bröllop, du kan kalla det förlovningsbilder och det blir en win win för alla!

Five

Let's party

Nu är stora dagen här och jag är såååå taggad att fånga denna magiska dag med er!

Happy Words

from happy clients

let’s make creative magic…

Have Questions?

Så fort ni vet att jag är den fotografen som passar er! Jag kommer ta bara ett fåtal bröllop då jag fotar även familjefoto nyföddfoto och gravidfoto.

Men absolut yes yes yes! Jag utgår som bröllopsfotograf i Västmanland men älskar att resa.

Jag delar alltid några sneak peaks inom 48 timmar och resten av eran galleri får ni inom 10 veckor. 

Skicka in en bokningsförfrågan för att få ett fullständigt prislista men priserna börjar på 16.000kr där 30% betalas vid bokningen för att garentera erat datum.

Time to Make your Dreams Come True

Er bröllopsdag är något ni vill minnas för livet. Mitt mål är att fånga er kärlekshistoria så att ni kan se tillbaka på den dagen med ett leende på era läppar.

Min största glädje är att kunna ge er bilder som speglar den kärlek ni delar. 

Så om ni letar efter en bröllopsfotograf som är en partner i era minnen, tveka inte att kontakta mig! Låt oss tillsammans skapa magi, en bild i taget.

Det finns inte för stort eller för litet, jag är där för att fånga kärleken! Ser så fram emot att jobba med er!  speglar

bröllopsfoto på ängsö slott i västerås

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.