fbpx

gravidfoto västerås

gravidFOTOGRAFERING –

Fotograf Västerås

The Moments We Remember for A Lifetime

gravidklänningar för gravidbilder bokade i bohemisk studio i västerås för en gravidfotografering

gravid fotografering

gravidklänningar för gravidbilder bokade i bohemisk studio i västerås för en gravidfotografering

Vackra gravidbilder – fotograf Västerås

Finns det något mer badass än en gravid mamma? En gravidfotografering handlar om dig och om att fira det lilla liv som växer. Det är magiskt och jag vill försäkra mig om att du har gravidfoto som fångar och dokumenterar den här fantastiska resan. Att vara gravid är speciellt och vackert och något som behöver ihågkommas med vackra gravidbilder på väggen och i dina album.

Gravidfoto kör vi både i  min studio och utomhus! Jag får ofta frågan när det är bäst att ta gravidbilder. Mitt svar är att det verkligen kan skilja sig åt. Det är viktigt att du kan känna dig som dig själv men också visa din vackra bebismage! Jag rekommenderar ofta att du bokar en tid för när du är i veckorna 25-35. Ljus är nyckeln till vackra bilder och därför fotar vi när det är solnedgång!  

Vanliga Frågor?

1-2 timmar. Vi träffas vid studion och testar klänningar och fotar i miljön där. Sen hoppar vi in i bilen och kör till en nära och vacker fotoplats för gravidbilder utomhus precis innan solnedgången.

Bildpaket med 5 digitala bilder är 4500kr och paket med 10 digitala bilder är 5500kr. Prislista kan mejlas ut vid en förfrågan. 

Min studio ligger i centrala Västerås, nära till allt. 

Det bra att boka efter ert ultraljud som sker runt vecka 20. Bilderna tar vi när du är mellan veckorna 30-35. Jag erbjuder bara 2 gravidfototider i månaden. Det gäller alltså att boka i tid!

YES! Jag har ett urval av gravidklänningar i min garderob och det ingår i alla mina paket att låna! Om du inte tycker om mina gravidklänningar så är det ingen fara – vi hittar något som du känner dig vacker i. Jag har gravidklänningar i olika stilar, från klassiska klänningar till bohemiska. Vissa är mer öppna och andra har massa volanger och texturer. 

Självklart! Barn och partners är välkomna, men fokuset ligger på dig.

Jag älskar att kunna följa en familj som växer och skapa massa underbara familjebilder. Jag följer gärna med er från början med gravidfoto och sen nyföddfoto eller bebisfoto. Så ja, boka gärna fler än en session för att få 500kr rabatt på fotokostnaden!

gravidklänningar för gravidbilder bokade i bohemisk studio i västerås för en gravidfotografering
gravidklänningar för gravidbilder bokade i bohemisk studio i västerås för en gravidfotografering
Lediga tider bebisfoto

Februari – 2 tider kvar

Mars – 1 tid kvar

April – 3 tider kvar

Maj – 3 tider kvar

Juni – 2 tider kvar

Gravidfotograf Västerås

gravidfotogarfering västerås

Var tar vi bilderna?

Min studio ligger nära allt och är supermysig! Den ligger precis innanför cityringen med parkering och busshållplats hundra meter bort. Studion är mysig med en bohemisk känsla – du kommer känna dig hemma när du kommer dit. 

min studio har jag en del rekvisita och klänningar som du kan låna under fotograferingen. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till studion. Jag har allt från olika korgar, till sängar, filtar och kläder. Jag har fler val av hårband och mössor, många som är handgjorda!

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-9

fotograf västerås

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-5
wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (2000kr) men efter din gravidfotografering bokar vi in en tid för er bildvisning. Jag gör ett urval av bilder som jag sen lätt redigerar för att kunna skapa en känslan över hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Via zoom gör vi ett urval tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramade bilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och Europa!

Produkter - medicin för själen

Jag är helt för att din bakgrundsbild på telefonen är av dig från din gravidfotografering och att du delar med dig av alla bilder på sociala medier, det hjälper mig massor! MEN jag rekommenderar att du printar dina bilder och sätter upp dem inramade på väggen eller i fotoböcker. Känslan att, efter en lång dag, kasta sig på soffan efter att barnen somnat och se ett vackert inramat foto av din familj eller din bebis är oslagbar. Definitivt medicin för vilken dålig dag som helst!

AllAboutMockup_styled_triple vertical copy

produkter till hemmet

boho_mockup_01 copy

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr) men efter din gravidfotografering så bokar vi in en tid för eran bildvisning. Jag gör ett urval med bilder som jag sen lätt redigerar för att kuna ge er känslan över hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Tillsammans via zoom gör vi ett urvall tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramadebilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och i Europa!

wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Fina ord

från kära kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.