fbpx
devon-divine-yH4v1Tqj2EA-unsplash-crp1

din 

familjefotograf

IMG_6498

hi, i'm lydia

Lite kort om mig, jag är född i USA men har bott i Sverige sen 2009, så om det märks så blandar jag språk väldigt mycket! Bild va min favorit ämne i gymnasiet, jag gick alltid min egen väg och skapade. Jag skulle säga att jag är en kreativ person även utan min kamera, jag älskar att sy och pyssla. Min största svaghet är att jag älskar all typ av fotografering och vill göra allt! Men om jag måste välja så väljer jag nyföddfoto, gravidfoto och familjebilder, ja men det kanske blev allt! Jag är själv mamma och jag vet hur lätt det är att fångas i ekorrhjulets snabba takt och glömma bort allt runt om oss. 

Jag är gift och har två drama queens till döttrar. Tre personer som är en del av den största och svåraste resan jag någonsin kommer att göra – livet! De är grunden till allt jag gör och varför jag gör det. Att ta hand om dem och mig själv är jättejobbigt ibland. Att vara mamma innebär en hel del utmaningar, bråk, gråt, tårar av glädje och sorg men en hel del kärlek, styrka och mening. Det är därför min resa med min kamera har varit så viktig för mig – den har hjälpt mig att upptäcka mig själv.

Det jag gör när jag fotar

är att fånga…

glädje, kärlek och skratt som du kan bevara för evigt!

Min resa

Resan har hjälpt mig att tro på mig själv, pusha mig själv på ett sätt jag aldrig tidigare trott varit möjligt. Framförallt har den hjälpt mig att hitta mig själv! Att först gifta mig rätt så ung och sen få barn har förändrat mig. Först visste jag inte vem jag var och jag brottades med att försöka gå tillbaka till en punkt i livet där jag trodde jag visste. Men jag stötte på återvändsgränder och fortsatte att brottas. Att inte veta vem jag var eller vad jag ville göra med livet, förutom att vara fru och mamma, var det mest utmanande jag mentalt gått igenom.

Jag vill INTE att andra mammor ska se tillbaka på familjebilder som bara påminner dem om hur trötta de var eller som påminner dem om de dagar då de inte orkade byta om från sina pyjamas (för övrigt älskar jag fortfarande såna dagar!). Jag vill att de ska kunna se tillbaka och komma ihåg vackra stunder, milstolpar, mognad, styrka och framförallt SKÖNHET OCH GLÄDJE!

 

hela mitt liv i en bild..

Fun Facts About Me

1.Yes red is my natural hair color!

2. I love oreos and lattes, I’ll never say no to a coffee date.

3. My brain can’t think in English or Swedish, sorry for the confusion ahead of time.

photographer wilmington, north carolina

nu kör vi

You Got To KNow Me

So, Now It’s Your Turn. let’s get you booked!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.