fbpx

DIY Påsk Pyssel

Nu börjar våren närma sig, solen skinner fram och vädret känns allt mer varmare.. äntligen! Det är påsk helg och lite ledigt med barnen vi njuter av extra tid tillsammans. Har varit på parken idag och sen ska vi till Wåffelbaren Björnögården har inte ätit där än men bara hört massa gott! Om du är i Västerås och vill hitta på något att göra och samtidigt äta nått gott så ska du till Björno. Där kan ta promenader längst deras trail och slutföra med wåffla!

Men tillbaka till anledningen för denna blog! Föra helgen gjorde jag och barnen dessa super söta kaniner som helgens pyssel. Varje helg så väljer vi något tillsammans som vi ska göra helgen efter så hinner jag förbereda allt under veckan! Så vi valde detta och resultatet blev super bra!

påsk pysell, diy pysell, pysell med barnen med målarfärg från panduro. Trä dekoration med namn från nellandthelion
påsk pysell, diy pysell, pysell med barnen med målarfärg från panduro. Trä dekoration med namn från nellandthelion

Jag köpte allt på lite olika ställen, kaninerna hade jag beställt av bästa @nellandthelion hon hjälpte mig hitta den perfekta lösningen för vad jag var ute efter. Om du söker fina trä detaljer med personliga detaljer tveka inte kontakta Malin! Det trä äggen med flickornas namn är också från henne, hur fina?! Målarfärg och garnen var från Panduro, de hade så många färger att välja mellan.

påsk pysell, diy pysell, pysell med barnen med målarfärg från panduro. Trä dekoration med namn från nellandthelion

Hur vi gjorde

Barnen fick varsin kanin att måla precis hur de ville och sen fick jag måla mina som skulle vara dekoration till deras sovrum. Detta är en perfekt pyssel med barnen i alla åldrar! Går ju även att ha andra tema och motiv. Så börja med att skydda bordet med paper eller vaxduk ordentligt. Sen är det bara köra och måla precis hur du vill. Jag köpte färgpaletter på Sostrenegrene, var lättare för barnen och mig. Efter det har torkat så kan du göra dina pompoms, jag använde mig av två färger och det blev så fint! Jag köpte mina pompom maker på Amazon.se och det underlättar hela processen. Du kan du välja den storlek som passar din projekt bäst. Limma på och sen är du klar!

påsk pysell, diy pysell, pysell med barnen med målarfärg från panduro

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.