fbpx

nyföddfoto västerås

nyföddFOTOGRAFERING –

Fotograf Västerås

The Moments We Remember for A Lifetime

nyföddfotografering i västerås

nyfödd fotografering

nyföddfotografering i västerås

Det är lätt att glömma hur små de en gång var!

Grattis! Jag är så glad för dig och den resa du befinner dig på! Jag rekommenderar att du bokar din nyföddfotografering redan efter ditt första ultraljud och när du vet mer exakt när du är beräknad. På så sätt garanterar du din bokning. Det är bäst att ta nyföddbilder när bebisen är mellan 4-20 dagar gammal. Efter en månad är bebisen mer vaken och då är det en annan typ av fotografering – en bebsifotografering med mer vakna bilder.

Att hitta den rätta nyföddfotografen kan kanske kännas som en utmaning, de är viktigt att boka någon du har förtroende för och som har en stil som du tycker om. Det finns olika fotograferingsstilar/redigeringsstilar och det är viktigt att tänka på. Du kanske vill ha typiska poserade nyföddbilder eller mer avslappnad lifestyle bilder? Jag gillar en blandning!. Jag använder mig av dova, mjuka färger och undviker mönster. 

Vanliga Frågor?

Nyföddfoto tar man när bebisen är mellan 4-21 dagar gammalt. Efter det så kan det vara lite svårare att fota typiska sovande nyföddbilder, då bokar vi bebisfoto istället.

Bildpaket med 5 digitala bilder är 5000kr och paket med 10 digitala bilder är 6000kr. Prislista kan mejlas ut vid en förfrågan. 

Det enkla svaret är inget, bara ni. Men vill ni ta med egna kläder så går det bra!

2-3 timmar,  fokus ligger på bebisen men föräldrar och syskon är välkomna att vara med för familjefoto. Min studio är liten men stor nog att röra sig i och jag har leksaker/pyssel för de andra barnen. Det bästa är om de äldre barnen kan vara hemma men den ena partnern eller annan familjemedlem.

Min studio är i Västerås, nära till allt. 

Min studio ligger i centrala Västerås, nära till allt. 

Jag har massor med kläder, filtar, mössor, hårband, korgar mm. Allt från storlek 50-92, visa plagg finns . 

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

YES! Jag har klänningar för er mammor som går att låna. Något jag verkligen önskar fånga under varje session är bilder med dig och ditt barn. Jag vet hur värdefulla dessa bilder blir för dig om några år och du kommer definitivt inte ångra att du tagit dem.

Ja men självklart!

Jag älskar att kunna följa en familj som växer och skapa massa underbara familjebilder. Jag följer gärna er från början med gravidfoto och sen nyföddfoto eller bebisfoto. Så ja, boka fler än en session för att få 500kr rabatt på fotokostnaden!

En viktigt del av nyföddfoto är att alltid vara noga och jobba på ett säkert sätt. Detta lär man sig genom utbildning och kurser vilket jag har gått. Super viktigt att ta reda på när man bokar nyföddfoto!

stilren och enkel nyföddfotografering med fotograf i västerås
stilren och enkel nyföddfotografering med fotograf i västerås
Lediga tider bebisfoto

Februari – 3 tider

Mars – 4 tider

April – 4 tider

Maj – 3 tider

Juni – 2 tider

Nyföddfotograf Västerås

nyföddfotogarfering västerås

Var tar vi bilderna?

Min studio ligger nära till allt och är supermysig! Den ligger precis innanför cityringen. Parkering och busshållplats ligger hundra meter från studion. Studion är mysig med en bohemisk känsla – du kommer känna dig hemma när du kommer dit. 

min studio här jag en del rekvisita och klänningar som du kan låna under fotograferingen. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till studion. Jag har allt från olika korgar, till sängar, filtar och kläder. Jag har fler val av hårband och mössor, många som är handgjorda!

fotograf västerås md nyföddfoto studio

fotograf västerås

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-3
wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1500kr) men efter din nyföddfotografering bokar vi in en tid för er bildvisning. Jag gör ett urval med bilder som jag sen lätt redigerar för att kuna ge er känslan för hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Tillsammans  gör vi ett urval via zoom och väljer ut favoriterna. Det är också under bildvisningen du kan beställa fotoböcker och beställa inramade bilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och Europa!

Produkter - medicin för själen

Jag är helt för att din bakgrundsbild på telefonen är av dig från din gravidfotografering och att du delar med dig av alla bilder på sociala medier, det hjälper mig massor! MEN jag rekommenderar att du printar dina bilder och sätter upp dem inramade på väggen eller i fotoböcker. Känslan att, efter en lång dag, kasta sig på soffan efter att barnen somnat och se ett vackert inramat foto av din familj eller din bebis är oslagbart. Definitivt medicin för vilken dålig dag som helst!

AllAboutMockup_styled_triple vertical copy

produkter till hemmet

boho_mockup_01 copy

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr) men efter din nyföddfotografering så bokar vi in en tid för eran bildvisning. Jag gör ett urval med bilder som jag sen lätt redigerar för att kuna ge er känslan över hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Tillsammans via zoom gör vi ett urvall tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramadebilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och i Europa!

wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Fina ord

från kära kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.