fbpx

bebisfoto & barnfoto västerås

BARNFOTOGRAFERING –

fotograf Västerås

The Moments We Remember for A Lifetime

Gruppfoton, Utomhusfotografering, Studiofotografering, Naturliga porträtt, Poseringstips för familjefoton, Klädtips för familjefotografering, 
Professionell familjefotograf, Avslappnade familjebilder, Kreativa familjeporträtt, Höstfotografering för familjer, Familjealbum, Fototips för att få barn att le på bild, Familjens kärlek på bild, Unika familjebilder, Berättande familjefotografering, familefotograf västerås, fotograf västerås

bebis fotografering

barnfotografering i västerås studio

Det är lätt att glömma hur små de en gång var!

Jag älskar både bebisfotografering och barnfotografering. Den åldern är en sån rolig period i livet när de upptäcker sig själva och lär sig att uttrycka sig själva. I min studio i Västerås har jag möjligheten att skapa olika scener att fota i och jag har en hel del rekvisita att använda.

De små växer så snabbt! Det är därför jag älskar att vara med på resan från nyföddbilder och därefter. Det är lätt att glömma hur små de en gång var!

Vanliga Frågor

Bebisfoto tar man när bebisen är mellan 4-10 månader gammalt och barnfoto när barnet är 1+ år.

Bildpaket med 5 digitala bilder är 4500kr och paket med 10 digitala bilder är 5500kr. Prislista kan mejlas ut vid en förfrågan. 

Det enkla svaret är inget, bara ni. Men vill ni ta med egna kläder så går det bra!

1-2 timmar,  fokus ligger på barnet men föräldrar och syskon är välkomna att vara med för familjefoto. Min studio är liten men stor nog att röra sig i och jag har leksaker/pyssel för de andra barnen.

Min studio ligger i centrala Västerås, nära till allt. 

Jag har massor med kläder, filtar, mössor, hårband, korgar mm. Jag har storlekarna 50-92. 

Om barnen är äldre och har större storlekar tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

YES! Jag har klänningar för er mammor som går att låna. Något jag verkligen önskar fånga under varje session är bilder med dig och ditt barn. Jag vet hur värdefulla dessa bilder blir för dig om några år och du kommer definitivt inte ångra att du tagit dem.

Om du bokar en smash the cake så kostar det 500kr extra, så 1500kr i fotokostnad. Bildpaket är samma som alla fotograferingar.

Celina-fotgraf.västerås-photos.by.lydiamarie-5
Celina-fotgraf.västerås-photos.by.lydiamarie-65
Lediga tider bebisfoto

Februari – 2 tider kvar

Mars – 3 tider kvar

April – 2 tider kvar

Maj – 2 tider kvar

Juni – 3 tider kvar

HUR GÅR BARNBILDER TILL?

Kombinera med nyföddfoto

Jag älskar att kunna följa en familj som växer. Därför har jag också ett speciellt paket om du vill att jag följer dig och din familj med flera sessioner. På så sätt följer jag er berättelse från början med gravidfoto & sen nyföddfoto eller bebisbilder. Läs mer om hur en nyföddfotografering eller gravidfotografering går till!

bohemisk nyföddfotografering med fotograf i västerås

Bebisfoto eller Barnfoto

Det är nu det roliga börjar och din bebis personlighet börjar visa sig. Det är den perfekta tiden att fånga bebisbilder, fulla av energi och liv. Vid det här laget har de upptäckt sina små tår och kanske suger på dem, suger på sina händer och till och med kanske vänder sig. Barnfoto bokar man från 1 år.

gosig 2 månaders barnfotografering

Smash the Cake Fotografering

När de smashar tårtan är det underbart att kunna fånga deras nyfikenhet, glädje och deras utforskning av tårtan när de slickar och får i sig. Det är en barnfotografering som har hög energi och om ditt barn går så blir det en hel del rörelse. Varje smash-the-cake-fotografering planeras i detalj i dialog med dig om temafärger osv.

smash the cake Västerås / barnfotografering Västerås

fotoBilder i mjölkbad

Efter vi har tagit klassiska barnbilder fortätter barnfotograferingen med smash the cake och därefter slutför vi med en mjölkbadsfotografering. 

Mjölkbadsfoton är det perfekta sättet att avsluta en barnfotografering. Ditt barn kommer älska att stänka och plaska. En fantastisk upplevelse!  

ett års fotografering

barnfotogarfering västerås

Var tar vi bilderna?

Min studio ligger nära allt och är supermysig! Den ligger precis innanför cityringen med parkering och busshållplats ligger hundra meter bort. Det finns en busstation i närheten så det är lätt att ta sig dit. Studion är mysig och har en bohemisk känsla – du kommer känna dig hemma när du kommer dit. 

min studio har jag en del rekvisita och klänningar som du kan låna under fotograferingen. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till studion. Jag har allt från olika korgar, till sängar, filtar och kläder. Jag har fler val av hårband och mössor, många som är handgjorda!

fotograf västerås md nyföddfoto studio

fotograf västerås

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-1
wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr). Efter din barnfotografering bokar vi in en tid för er bildvisning. Jag gör ett urval av bilder som jag sen lätt redigerar för att kunna skapa en känsla över hur bilderna kommer att se ut (bilderna är inte alls färdiga). Via zoom gör vi ett urval tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramade bilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och Europa!

Produkter - medicin för själen

Jag är helt för att din bakgrundsbild på telefonen är av dig från din gravidfotografering och att du delar med dig av alla bilder på sociala medier, det hjälper mig massor! MEN jag rekommenderar att du printar dina bilder och sätter upp dem inramade på väggen eller i fotoböcker. Känslan att, efter en lång dag, kasta sig på soffan efter att barnen somnat och se ett vackert inramat foto av din familj eller din bebis är oslagbar. Definitivt medicin för vilken dålig dag som helst!

AllAboutMockup_styled_triple vertical copy

produkter till hemmet

boho_mockup_01 copy

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr) men efter din barnfotografering så bokar vi in en tid för eran bildvisning. Jag gör ett urval med bilder som jag sen lätt redigerar för att kuna ge er känslan över hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Tillsammans via zoom gör vi ett urvall tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramadebilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och i Europa!

wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Fina ord

från kära kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.