fbpx

familjefotograf i västerås

familjeFOTOGRAFERING –

Fotograf Västerås

The Moments We Remember for A Lifetime

olivia1år.familjefotograf västerås-photos by lydiamarie-3

familje-

fotografering

olivia1år.familjefotograf västerås-photos by lydiamarie-17

KÄRLEKSFUll FAMILJEfotografering!

En familjefotografering är full av energi och massor av dansande, hoppande och skratt! Ingen stund är tråkig och barnen blir definitivt underhållna! Här i Västerås har vi vackra fält och skogar att fotografera in och vi kommer välja det som passar bäst för dig och din familj.

Din fotografering tar ca 1 timme och tas strax före solnedgång om vi fotar utomhus. Under sommarmånaderna blir det senare under dagen och under höst och vinter tidigare på dagen. Något att fundera på är om det finns någon årstid som passar dig och din familj bättre? Gillar ni ljusa och luftiga färger eller djupa och mörkare färger?

Vanliga Frågor om en familjefotografering?

Bildpaket med 5 digitala bilder är 4500kr och paket med 10 digitala bilder är 5500kr. Prislista kan mejlas ut vid en förfrågan. 

Det enkla svaret är inget, bara ni. Men vill ni ta med egna kläder så går det bra!

Min studio är i Västerås, nära till allt. 

Jag har massor med kläder, filtar, mössor, hårband, korgar mm. Allt från storlek 50-92, visa plagg finns . 

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

Ca 1 timme fotar vi i studion så fotar vi på dagtid och fotar vi utomhus så är det till solnedgången. 

YES! Jag har klänningar för er mammor som går att låna. Något jag verkligen önskar fånga under varje session är bilder med dig och ditt barn. Jag vet hur värdefulla dessa bilder blir för dig om några år och du kommer definitivt inte ångra att du tagit dem.

Det är din stund och vi kommer bara ha en massa kul. Jag ÄLSKAR att ta familjebilder och kan inte få nog av dem. Ni kommer skratta och jag kommer gråta (åt hur fina ni är). Ni kommer kramas, hoppa, kittlas, springa, gunga och leka. Jag ser till att tiden går fort och att det kommer att gå smärtfritt. Tro mig, ni kommer bli chockade över hur ALLA älskar det. En familjefotografering är något att minnas och dina barn kommer att vara i fokus, vi kommer följa deras nyfikna själar. Men oroa dig inte, jag planerar också för de perfekta poserade fotona som du kanske vill framkalla till farmor eller morfar.

Du får en guide som hjälper er kombiner kläder med färger och mönster som passa ihop bra. Du får också välja klänningar från min klientgarderob och kläder till barnen (mest till mindre barn).

familjefotografering i västerås på ängsö slott
familjefotografering i västerås på ängsö slott
Lediga tider bebisfoto

Februari – 1 tid kvar

Mars – 2 tider kvar

April – 3 tider kvar

Maj – 3 tider kvar

Juni – 2 tider kvar

familjefotograf västerås

familjefotogarfering västerås

Var tar vi bilderna?

Vi tar dina familjebilder antingen utomhus eller i min studio här i Västerås. När jag vet vilken typ av foton du vill ha och vilken typ av miljö du vill ta bilderna i letar jag efter den perfekta platsen för familjefotograferingen. Jag tycker om att ta bilder på platser jag är bekant med. På så sätt vet jag var det perfekta ljuset är och vi blir inte överraskade.

min studio har jag en del klänningar som du kan låna under fotograferingen. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till bestämd plats och tid.

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-12

fotograf västerås

studio-familjefotografering västerås-fotograf lydiamarie-1
wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr). Efter din familjefotografering bokar vi in en tid för er bildvisning. Jag gör ett urval av bilder som jag sen lätt redigerar för att kunna skapa en känsla över hur bilderna kommer att se ut (bilderna är inte alls färdiga). Via zoom gör vi ett urval tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramade bilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och i Europa!

Produkter - medicin för själen

Jag är helt för att din bakgrundsbild på telefonen är av dig från din gravidfotografering och att du delar med dig av alla bilder på sociala medier, det hjälper mig massor! MEN jag rekommenderar att du printar dina bilder och sätter upp dem inramade på väggen eller i fotoböcker. Känslan att, efter en lång dag, kasta sig på soffan efter att barnen somnat och se ett vackert inramat foto av din familj eller din bebis är oslagbar. Definitivt medicin för vilken dålig dag som helst!

AllAboutMockup_styled_triple vertical copy

produkter till hemmet

boho_mockup_01 copy

Personlig Bildvisning

Inga bilder ingår i fotokostnaden (1000kr) men efter din familjefotografering så bokar vi in en tid för eran bildvisning. Jag gör ett urval med bilder som jag sen lätt redigerar för att kuna ge er känslan över hur bilderna kommer se ut (bilderna är inte alls färdiga). Tillsammans via zoom gör vi ett urvall tillsammans och väljer ut favoriterna. Det är då du kan beställa fotoböcker och beställa inramadebilder från din barnfotografering.

De bilder du köper kan du sen ladda ner i både hög (för tryck) och låg upplösning (för sociala medier och internet) när bilderna är redo. Du kan också välja att printa bilder via mitt fotolabb – på så sätt behöver du inte leta själv eller undersöka vilka som har den bästa kvalitén. Jag samarbetar med de bästa fotolabben i Sverige och i Europa!

wooden banana selfoss velvet 10
studio västerås

Fina ord

från kära kunder

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.