fbpx
Gravidfotografering i studio och gravidbilder utomhus med vackra gravidkläningar

GRAVIDKLÄNNINGAR TILL DIN GRAVIDFOTOGRAFERING

Det först som man kanske tänker på när man bokar en gravidfotografering är oy vad ska jag ha på mig! Nu måste jag ut och leta på gravidklänningar som jag säkert kommer inte hitta i vanliga butiker och som kommer definitivt kosta. Ja men that’s where I got you girl! Jag vill att din gravidfotografering med mig ska va lätt, du ska inte behöva leta på och köpa gravidklänningar, just därför har jag en lånegaderob med massa fina gravidklänningar! Så här kommer et gäng med bilder på det som finns att låna! Jag har också fler spetsiga bh som är tjusiga, du kan se en av dom i användning med kimono bilden. Och alla bilder där du ser att det är tvådelad går det att också ha som en del, så det blir en 2 in one!

GRAVIDFOTOGRAF VÄSTERÅS

I min studio här jag en del gravidklänningar som du kan låna under din gravidfotografering eller en vanlig fotografering. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till bestämt plats och tid. Mina klänningar är speciellt anpassande för gravida men går även att ha om man inte är gravid. Det går att justera gravidklänningarna så at den passar perfekt på just dig! Här kan du se fler av mina lite äldre men fina klänningar (den rosa i spets och satin har jag inte kvar): Fler Gravidklänningar!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.