fbpx
renbåge, vägg dekoration, DIY regnbåge, DIY rainbow, rainbow wall hanging, renbåge tavla, barn prints

DIY Renbåge Vägg Dekoration

renbåge, vägg dekoration, DIY regnbåge, DIY rainbow, rainbow wall hanging, renbåge tavla, barn prints
renbåge, vägg dekoration, DIY regnbåge, DIY rainbow, rainbow wall hanging, renbåge tavla, barn prints

Här kommer jag med mitt första liten DIY projekt, enkelt och super fin! Den passar perfekt in i barnrummet eller bebisrum, kanske även lekrummet. Man kan göra många olika kombinationer och varianter, möjligheterna är oändliga!

Allt du behöver är en trä planka eller canvas tavla beroende på vilken stil du vill ha. Jag köpte min planka på Søstrene Grene (hittar inte den i deras webbutik, men finns på fysiska butiken). Och sen garn i det färger du önskar dig och en pompom maker, du kan köpa en här. Jag valde själv lite dovare färger men det går att gör precis hur man vill.

Välj rätt storlek pompom beroende på vilken storlek du väljer på själva tavlan. Min tavla var inte så stor så jag använde mig av den lite minder pompom maker. Mitt tips är att använda den nästa största storlek annars blir det många pompoms att göra. Jag tänkte inte på hur långt tid det skulle ta att göra så många små!

Efter du gjort dina pompoms, börja att skapa din regnbåge och känn efter om du behöver fler för att fylla ut ytan. Sen använder du din limpistol och limmar ner varje pom pom. Upp på väggen eller hyllan och du är klar! Nu har du en super fin dekorations detalj!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.