fbpx
familjebilder med mina flickor som familjefotograf i västerås och småbarnsmamma

Livet som småbarnsmamma

Att vara en familjefotograf i Västerås och vara en småbarnsmamma kan många tro är lätt.. men att vara fotograf är like värdigt och fullt upp som vilken andra jobb som helst. Jag ska fortfarande ha inbokade möten, kontorstider, mejla med kunder och andra företag, ha tid att fota, redigera och allt annat som ingår. Att ha eget företag är inte alltid lika lätt som många tror, många bollar i luften samtidigt som ska man ska ha koll på. Men jag ÄLSKAR det jag gör och mitt jobb, som min man säger jag är i en konstant kreativ kaos, ordning med ändå inte samtidigt. Det va länge som jag had den känslan att jag ville vara en familjefotograf, men som en blyg person tog det tid tills jag vågade! Och mina älskade barn är de som förändrade allt för mig och gav mig modet, och det är mina flickor som ger mig konstant motivation!

Även om det är mycket att ha koll på som familjefotograf, så har jag mer av min tid som jag får bestämma över. Ingen chef som säger att jag måste vara på kontoret varje dag eller uppgifter som jag måste göra som jag inte tycker om. Såklart finns det massor jag inte tycker om att göra som egenföretagare.. typ att göra all bokföring! Men nu är det jag som får den tiden att bestämma om jag vill vara ledigt fredagar och spendera extra tid med våra barn eller göra nåt för just mig. Och som småbarnsmamma så är det sååå viktigt för mig att kunna ha den flexibiliteten med mina barn, att jag bestämmer över det. Jag säger inte att ha ett vanligt knotors jobb är dåligt, men det är inte för just mig, jag vill inte vara chef över andra eller annat.

Jag vill kunna träffa nya människor hela tiden via mina familjefotograferingar. Jag vill kunna vara kreativt ofta och skapa nytt. Jag vill kunna uttrycka mig via min konst och mina bilder! Hoppas ni vill vara med på resan för att detta är bara början, mina mål sätts högre och högre!

Boka en familjefotografering här: https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/familjefotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.