fbpx
förlovningsbilder och parfotografering

City Style Förlovningsbilder

Alltså denna par gjorde mina drömmar ett verklighet att fota city style förlovningsbilder mitt i NYC! Och vilka underbar, vackra och magiska utomhus förlovningsbilder det blev. Helt kär i alla bilder och att jag hade äran vara just deras fotograf och fånga en sån fin tid i livet! Förlovningsbilder är super roliga och full av energi och denna par hade just det, det gick på allt jag sa! Flygga, springa, hoppa, dansa.. ja you name it. Bästa va att kunna ta sig runt NYC och fota i olika miljöer men ändå ha den röda tråden genom alla bilder, det blev extra speciell. Att ta förlovningsbilder är så värt det, massa med pirr i magen och kärlek så det spricker, detta är början på eran familj och det ska dokumenteras

Klart du ska vissa upp din förlovningsring och ha massa fina bilder på den! Ni kan vara hur avslappnad eller uppklädda ni vill, men jag älskar nåt mittemellan. Denna par ville ha lite mer street style och det passade utmärkt till alla ställen vi fotade i. Läs mer om mina förlovningsbilder här!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.