fbpx
nyföddfoto västerås i studio med fotograf västerås lydia marie

Sterin

Nyföddfoto är enligt mig den bästa sättet att fira den nya lilla människa ni har fått in i era liv! Nyföddfoto Västerås är en lugn stund för dig och din familj, vi varvar ner i tempo och har fullt fokus på eran lilla. Dessutom så får man galet söta nyföddbilder, jag älskar just nyföddfoto är för att det är en så rå tid i livet. Allt är nytt, även om det är andra eller tredje barnet, känslorna med din lilla bebis är så rå att det spricker om kärlek. Det är helt underbart att få skapa vackra nyföddbilder åt er och få träffa så många fina familjer för nyföddfoto!

Söta Sterin va inte den gladaste på sin nyföddfotografering och ville verkligen inte sova men om du kikar nedan på hennes nyföddfoto så kommer du se att vi lyckades ändå skapa magi! Med massor av tålamod och gungades och vaggandes så lyckas vi helt enkelt. Dessa bilder kommer vara viktiga för dig idag, imorgon och on 30 år. Båda jag och flickorna älskar att titta tillbaka på deras nyföddbilder och prata om hur det va när de va så liten. Tveka inte att boka nyföddfoto, du kommer inte ångra dig!

På bloggen kan du läsa om fler nyföddfotograferingar jag har haft eller så kan du kika här: https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/nyfoddfotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.