fbpx
gravidfotografering västerås i studio och utomhus med magiska gravidklänningar

Gravidfotografering på Våren

Vet ni, ett gravidfotografering är verkligen en av mina favorit fotograferingar! Shh don’t tell all the newborns! Men jag känner att jag kan vara kreativt på så många olika sätt och då jag har ett större studio nu så har jag sååå många fler möjligheter för att skapa magi! Jag älskar att vi kan tillsammans skapa bilder från den mer bohemiska lifestyle stilen till den mer dramatiks stillren stilen och sen slutföra med den mjuka naturliga stilen utomhus. Vi verkligen maxar din gravidfotograferingen och du får allt, utan att behöva välja.

And girl don’t get me started on all the dress options! Tänka att slippa behöva köpa klänning och leta hela internet i timmar.. jag har redan gjort det åt dig och köpt the best of the best. En gravidfotografering är verkligen den ultimata sätt att fira allt att din kropp gör, hur magisk är inte vi kvinnor!

Fina Emma gav mig frihänder för att skapa magi på hennes gravidfotografering och oh boy did we create magic! Vill du veta mer om ett gravidfotografering så kan di kika HÄR.

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.