fbpx
smash the cake Västerås / ett års bilder Västerås

Matteus ett år

smash the cake Västerås /  ett års bilder Västerås

Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i Västerås precis innan Matteus skulle fylla ert år så att mamma och pappa kunde ha bilderna levererade till födelsedagen.


Matteus var jätte skeptisk mot tårtan till en början men så småningom så vande han sig och smashade tårtan. Fick så fina bilder! Till slut så ville han inte sluta äta tårtan och jag skulle inte heller den är va så god. Jag beställer alla mina tårtor (om det går) från Mimis Fika här i Västerås. Sen var det dags för mjölkbad and det är hur jag slutar alla mina ett års fotograferingar. Det är så roligt att kunna fota båda i samma session.

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna i en fin linne box eller mini album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.