fbpx
ett års fotografering

Ett års fotografering

En ett års fotografering med mig är verkligen nåt helt annat en bara en vanlig barnfotografering! Jag älskar när mina kunder väljer att boka en milestone paket då en nyföddfotografering, bebisfotografering och barnfotografering ingår där vi följer din bebis över ett år, helt underbart! När du bokar en barnfotografering hos mig har du möjlighet att lägga till smash the cake bilder och mjölkbad bilder. Det är helt magiska bilder att ta och nåt jag rekommenderar till alla mina kunder att göra! Så nu var det dags för sista fotograferingen med underbara Amanda i hennes milestone packet!

Vi började med härliga bilder i min bohemisk hörna, jag valde en super sött romper i rutig rosa som finns att låna i min garderob. Hon tycket det ba superkul att hoppa på sängen och hos mig får man göra precis det! Sen flyttade vi över till där jag hade förberett för smash the cake bilderna som man kan lägga till i mina ett års fotografering om man vill det. Jag hade gjort en ballongbåge helt själv och va ganska nöjd med resultatet! Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i min studio i Västerås precis efter Amanda fyllde ett år, extra spännande med nåt att fira med!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en smash the cake i blå eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.