fbpx
Smash the Cake i Blå

Smash the Cake i Blå

Jag verkligen älskar smash the cake bilder i blå! Det blir så himla fin och blå är en sån fin färg att fånga i bild. Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i Västerås precis innan Christian skulle fylla ert år så att mamma och pappa kunde ha bilderna levererade till födelsedagen.


Christian hade så mycket energi och ville springa typ överallt! Vi började med några porträtt bilder i fina hängselbyxor från H&M, det va verkligen en utmaning att kunna fånga honom. Men vi gjorde det! Som sagt mamman hade beställt en smash the cake i blå, jag själv fick välja vilken nyans och då valde jag en mörkblå! Sen brukar jag slutföra med mjölkbad men mamma ville inte så det skippade vi.

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en smash the cake i blå eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.