fbpx
smash the cake Västerås / ett års bilder Västerås

Liv blir 1 år!

Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i Västerås precis innan Liv skulle fylla ert år så att mamma och pappa kunde ha bilderna levererade till födelsedagen.


Liv va så himla fin och mamman utmanade mig i att gör lite annorlunda till hur jag gjort tidigare. Hon ville a tre olika backgrunder men ändå nåt som gick ihop. Så det gjorde vi, hon tog även med sig egna rekvisita från Livs rum så att det hade ett personligt koppling till henne! Mamman ville också skippa en smash the cake då det va inte hennes stil så vi körde mer porträtt bilder än jag brukar ta. Oftast så tar jag lite porträtt innan smash the cake i en outfit, men denna gång körde vi tre outfits. Vi tog även lite familje bilder my alla syskon. Sen slutförde vi med mjölkbad, detta är ett måste för alla minna bokningar (inget måste) men nåt jag rekommenderar!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna i en fin linne box eller mini album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.