fbpx
bröllopsfoto på ängsö slott i västerås

Bröllop på Ängsö Slott

Bröllopsfotografering av Vigsel

Att säga “ja” till någon du älskar är en av de mest betydelsefulla stunderna i livet. Det är en tid för kärlek, samhörighet och löften som kommer att vara med dig genom livets alla skeden. Men innan du kan stiga in i äktenskapet och uppleva all dess underbara magi finns det några förberedelser att ta itu med för att säkerställa att din vigsel blir precis så som du drömmer om. När ni ändå planerar den perfekta vigsel så är det viktigt att boka den perfekt bröllopsfotografen för just er, enligt mig är en bröllopsfotografering ett måste stora som små bröllop. Ni kommer vilja minas tillbaka det vet jag!

Hitta den perfekta platsen

Valet av vigselplats är ofta en av de första besluten att fatta. Tänk på vilken atmosfär du vill ha för din vigsel. Vill du ha en traditionell kyrklig ceremoni eller kanske en utomhusvigsel i naturens sköna omgivningar? Oavsett vad du väljer, se till att platsen betyder något för dig och din partner, och att den kan rymma alla gäster. Vi valde ett utomhus vigsel och had sån tur med vädret, den enda dagen hela veckan med sol! Ängsöslott är otroligt vacker och har sååå många fina utomhus miljöer så det va så himla roligt att vi fick fota just där. Blev en hel del vackra bröllopsbilder även om det va bara en vigsel.

Val av vigselförrättare

Nästa steg är att välja den person som kommer att förrätta din vigsel. Det kan vara en präst, en borgerlig vigselförrättare, en vän eller ett familjemedlem. Tänk på vad som är mest meningsfullt för dig och din partner och vilken typ av ceremoni ni vill ha.

Skriv dina löften

Skriv ner dina löften till din partner. Dessa personliga uttalanden är hjärtat av din vigsel och ger dig möjlighet att uttrycka din kärlek och engagemang på ditt eget sätt. Tänk på vad du vill säga och känn in i dina känslor när du skriver ner dina löften.

Detaljerna

Det är de små detaljerna som kan göra en stor skillnad. Se till att allt är ordnat i förväg, från blommor och dekorationer till transport och boende för gästerna. Även om ni inte planerar in ett stort bröllop med fest och allt så gör detaljerna fortfarande skillnad! Tänk hur du vill känna dig på just den dagen och sen när du tittar på dina bröllopsbilder, ni ska ändå gifta er och det ska vara lite extra speciellt. Cecilia va helt magisk vacker i sin bröllopsklänning, en klassiks fin klänning med fina spets detaljer, den va en dröm att fota och är från Bröllopsbruket i Västerås och enligt mig där alla borde köpa sina klänningar! Sen kan man inte glömma hår och smink som gjordes av Pompadour lounge, en liten detalj som verkligen binder ihop hela looken and gör att bröllopsklänningen verkligen poppar! Och sen har vi det ljuvliga bröllopsblommorna och brudbukett, ett måste för varje brud och en detalj som verkligen speglar brudens personlighet. Det finns såå många olika blommor och färger som en kan välja och det finns inge brudbukett som är likt den andra och dessa fina bröllopsblommor va ifrån Norells Hökåsen.

Andas och njut

Slutligen, kom ihåg att det här är din dag att fira kärleken mellan dig och din partner. Ta några ögonblick för att andas djupt, vara närvarande i stunden och njuta av varje sekund av din vigsel. Det är en dag som kommer att skapa minnen för livet.

Så, om du är på väg att gifta dig, omfamna denna tid av förberedelser och förväntan. Din vigsel är en stund av magi och kärlek, och med rätt förberedelser kommer den att vara precis så fantastisk som du drömmer om. Och lita dig på din bröllopsfotograf för att fånga denna magiska dag åt er.

Här kan ni läsa mer om en bröllopsfotografering: https://www.photosbylydiamarie.se/brollopsfotograf/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.