fbpx
fotograf i västerås som fotar event och förlovnings fest

Förlovningsfest Utomhus

Det är bara en gång som allt i livet händer och jag är så tacksam jag kunde fånga denna förlovningsfest i Norrköping. Förlovningar är något väldigt speciellt, så många fina ögonblick och detaljer som äger rum hela kvällen lång. Att kunna förlita sig på en fotograf som kan fånga alla dessa ögonblick kan kännas som en lättnad, något mindre att tänka på! En fotograf finns där för att kunna fånga ögonblick som det otränade ögat inte ser. Små detaljerna som är en del av en större berättelse. Bilderna av förlovningsfest är tagna i blivande brudens föräldras trädgård, en fin solig sommar dag!

Paret ville verkligen att det skulle vara bra stämning och massa dans, och det va precis det. Det var mycket mat, dans, fler tal och massor av fika! Förlovnings tårtan hade beställt av en lokal verksamhet här i Västerås, Mimis Fika, super fin tårta och andra dessert. Önskar paret allt gott i livet!!

Ska ni ha dop eller förlovningsfest snart i Västerås och vill kunna lita er på en erfaren fotograf som fångar det lilla extra så tveka inte att här av er: läs mer om förlovningsbilder här! Jag verkligen skapar minnen ni kommer länge vilja titta på! Jag skapar också en highlight film åt er, det ingår i alla mina bokningar!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.