fbpx

Gravidklänningar i studio

Frågan som jag får mest av, har du nån gravidklänning jag kan lån och bad ska jag ha på mig! Och svaret är JA! I min studio här jag en del gravidklänningar som du kan låna under din gravidfotografering eller en vanlig fotografering. På så sätt behöver du inte tänka på nåt än att bara komma till bestämt plats och tid. Mina klänningar är speciellt anpassande för gravida men går även att ha om man inte är gravid. Det går att justera gravidklänningarna så at den passar perfekt på just dig! Hittar vi inte nåt du älskar i min garderob så letar vi vidare.

Här har du en kort video där jag visar min gravidklänningar och även lite bilder med några av klänningarna på!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.