fbpx
gravidfotografering i västeråsskogen med röd mii estilo klänning

Rebecca en dröm i skogen

Att vara gravid är nåt helt otroligt! Och att kunna fånga minnen under en gravidfotografering av hur vacker man är är så värt det. Fina Rebecca fotades sina gravidbilder på en väldigt kall vårdag men vi jobbade snabbt och fick otroligt fina bilder. En gravidfotografering enligt mig är ett måste! Om du bor i Västerås och vill föreviga denna underbar tid tveka inte att höra av dig. Du kommer inte ångra dig! Jag har fler klänningar som går att låna anpassade för gravida, boka in en tid så hittar vi den bästa för dig. Vill du köpa egen så finns det jätte finns hos Asos och Zalando till bra priser. Om du väljer att boka en gravidfotografering med mig så har vi möjlighet till fota båda utomhus och utomhus. Min studio är mysig med en varm bohemisk stil med massa rekvisita och annat som går att låna!

Men för denna gravidfotografering så började vi med att ta bilder vid Skerike i Västerås och sen i Björnön, måste säga att bilderna på Björnön var mina favoriter. Kika på några få av mina favoriter från dagen! Om du har en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Gravid Fotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.