fbpx
nyföddfotografering i västerås med mamma pussandes

Millie och Wilton

Vilken härlig familj jag fick träffa några veckor sen för en nyföddfotografering i Västerås med kombination av familjebilder! Alltså Max va den typiska två åringen, som ville hoppa, springa och leka.. allt annat än att fota! Men jag har mina knep och fick otroliga fina bilder på hela familje och speciellt lilla Millie som va bara en vecka gammal ❤️

Sugen på att boka en nyföddfotografering så kan ni kika vidare här och skicka in en förfrågan! Jag har min studio för nyföddfoto i Västerås City med allt ni behöver, tro mig ni kommer inte ångra er! https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/nyfoddfotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.