fbpx
egen familjefotografering

Hemma med mig

Ja som ni kanske vet så älskar jag att fota speciellt en familjefotografering, men jag älskar att också vara med i bilder och just därför är det en stor del av mitt koncept att mammor ska alltid vara med i bilderna! Att vara fotografen gör att det blir svårt för mig att alltid vara med i bilderna men vill man verkligen det så är inget omöjligt och därför tar jag porträtt med mina barn några gånger om året. Dels för att minas hur de växer men också för att ha dessa bilder som minne tillsammans och jag gör alltid det som ett roligt projekt och inget som ska kännas påtvingat.

Dessa bilder tog vi en vanlig dag hemma tillsammans, jag hade precis köpt nya klänningar till båda Sophia och Helena och vi fotade med dom.. resultatet är magisk och jag är så glad att jag pushar mig själv och tar självporträtt med mina barn och skapar vår egen familjefotografering. Läs mer om en familjefotografering här!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.