fbpx
lifestylefotografering och barnfotografering hemma hos dig

Lifestylefotografering Hemma hos dig

Ibland är det roligt för mig att byta miljö och fota hemma hos mina kunder med en lifestylefotografering! Min favorit såklart är att boka en barnfotografering eller familjefotografering i min studio eller utomhus då jag har full kontroll över ljussättningen och miljön vilket är super viktigt för att få till bra bilder. Men ibland vill kunder ha en lifestylefotografering vilket görs hemma hos kunden och speglar dom i sitt eget miljö där det gör precis det de skulle ha gjort om jag inte va där. Jag fotar deras liv precis som det är, med eller utan kaoset runt om! En lifestylefotografering är härligt och faktiskt roligt då man får lära känna sina kunder lite extra! När jag kommer in till er hus så tar jag en tit runt huset och hittar rummen med bästa ljus källa, det är som sagt viktigaste speciellt då jag kör med dagsljus hemma hos er. Sen kör vi igång och fotar eran härliga liv tillsammans!

För denna fotografering så villa mamman bara fota sina flickor och deras kärlek till varandra så det va just det vi gjorde. Sen vill hon också ha bilder i yngsta dotterns rum med spjälsängen då den tiden kommer snart vara förbi och hon ville minnas hur liten hur va just då. Flickorna matchade i underbara kläder från Newbie by Kappahl jag verkligen älskar deras kläder så humla fina mönster och tyger. Vill du också boka en familjefotografering så kan du läsa mer om det här: Familjefotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.