fbpx
julfotografering i studio västerås

Julfotografering i studio

Ho ho ho då va det jul igen! Helt enkelt mitt favorit tid under året och ja jag tror många andras också, men också en stressigt tid! Jag älskar hösten, våren och sommaren såklart med men det är nåt lite extra magisk med jul. Men nu snackar vi julfotografering av dina vackra barn att framkalas på årets julkort som ska ges bort to alla nära och kära! Jag vet själv hur stressigt det är att fixa till barnen, hitta en plats hemma och dekorera och sen få barnen att samarbeta under fotograferingen. Ja det kanske blir en bra bild, men oftast knappt det och bara sura minner. Så varför inte anlita en fotograf att ta fina, charmiga bilder på dina barn istället och boka in en julfotografering hos mig. Då behöver du bara tänka på vem som ska få underbara julklappar med alla fina bilder. Det är enkelt, ni kommer bara, jag har förberett allt och har även kläder och rekvisita som man kan låna. Sen får ni bilderna bara några dagar efter! Här har ni en massa härliga bilder från föra år på mina barn, tror ni ser vem som älskar kameran mest!

Är du sugen på ett annorlunda julfotografering men lite mer vinterkänsla än jul så kan du kika på denna inlägg: julfotografering på Gäddeholms Trädgård

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.