fbpx
förlovningsbilder

Förlovningsbilder på Björnö

Vilka underbar, vackra och magiska förlovningsbilder som jag äran att ta på denna fin par! Förlovningsbilder är super roliga och full av energi och denna par hade just det, det gick på allt jag sa! Flygga, springa, hoppa, dansa.. ja you name it. Bästa va solnedgången och det underbara vädret vi hade under fotograferingen så den blev extra speciell. Att ta förlovningsbilder är så värt det, massa med pirr i magen och kärlek så det spricker, detta är början på eran familj och det ska dokumenteras

Klart du ska vissa upp din förlovningsring och ha massa fina bilder på den! Ni kan vara hur avslappnad eller uppklädda ni vill, men jag älskar nåt mittemellan. Här hade vi en outfit change mitt i, så lite mer casual och sen en i en magisk klänning från Mii Estilo. Läs mer om mina förlovningsbilder här!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.