fbpx
gravidfotografering i bohemisk studio med gravidfoto i bohemisk gravidklänning

Vacker bohemisk Gravidklänning

Varför inte boka en gravidfotografering och föreviga magen med gravidfoto i min bohemisk gravidklänning, det är verkligen nåt helt otroligt att vara gravid! Och att kunna fånga minnen av hur vacker man är med en gravidfotografering speciellt i en vackert gravidklänning är så värt det. Fina Sofia fotades gravidbilder en tidig vår dag och denna fotografering va en mini session så då fotade vi bara i min bohemiska studio. Vi jobbade snabbt och fick otroligt fina bilder både på henna då vi hade bara 30 minuter total med ombyten och allt! En gravidfotografering enligt mig är ett måste, liksom vem vill inte titta tillbaka på sina gravidfoto och den magiska magen dessutom i en gravidklänning du väljer själv! Om du bor i Västerås och vill föreviga denna underbar tid tveka inte att höra av dig. Du kommer inte ångra dig! Jag har fler gravidklänningar som går att låna anpassade för gravida, boka in en tid så hittar vi den bästa för dig. Vill du köpa egen så finns det jätte finns hos Asos och Zalando till bra priser. Om du väljer att boka en gravidfotografering med mig så har vi möjlighet till fota båda utomhus och inomhus i min bohemiska studio. Min studio är mysig med en varm bohemisk stil med massa rekvisita och annat som går att låna!

Kika på några få av mina favoriter från dagen! Om du har en BF snart vill ta gravidfoto hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Gravid Fotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.