fbpx
smash the cake Västerås, ett års bilder, smash the cake, familje bilder, fotograf västerås, familjefotografering, familjefotograf västerås, familjefotografering västerås, fotograf i västerås, familjefotograf i västerås, familjefoto, foto västerås, barnfotografering, barnfotograf, barnfotograf västerås, barnfotografering, bebis bilder, bebisfotografering, mjölkbad, mjölkbad fotografering, mjölkbadbilder

Mamma och me fotografering

En barnfotografering Västerås kan se ut på olika sätt, ibland med en smash the cake och ibland men mjölkbad och ibland med familjen. Jag lämnar det öppet så att ni kan boka det som är bäst för just er! Även om min favo för en barnfotografering som ska fira den stora 1 års kalaset är en smash the cake, så vet jag att många är inte helt tagen på det konceptet. Men jag tror om ni skulle testa så skulle mi bli helt såld på det! Att boka en barnfotografering för att fira den stora dagen ska göras stort, enligt mig såklart! Tänkt vilka härliga bilder med massa smörkräm överallt, kladd och massa mys! Sen slutför vi såklart med ett mjölkbad för att varva ner och plaska lite, barnes favorit del!

Under barnfotograferingen så fotar vi vanliga porträtt också så ni verkligen får det bästa av båda världar! Varför välja liksom! Kika nedan för massa härliga ett årsbilder och smash the cake bilder från Liams barnfotografering! Här kan du läsa mer om just ett barnfotografering.

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.