fbpx
nyföddfotografering i studion i västerås

Gos med Liam

Fördelen med att boka med en fotograf som har en studio är att när man ska föra en nyföddfotografering så behöver man massa rekvisita och wraps och med mig behöver du inte tänka på det! Även om du skulle välja att ha en nyföddfotografering hemms hos dig i din egen miljö, så tar jag med mig mina rekvisita så du behöver inte tänka på det då heller! Att boka en nyföddfotografering för nyföddbilder är det bästa present du kan ge dig själv! Tro mig du kommer titta tillbaka på dessa bilder i många många år och minnas hur liten din lilla bebis verkligen va. Lilla Liam här va jätte pig när han kom in till studion och det tog lite tid innan han somnade, minns så väll att mamman blev stressade att va hade förlorat en timme nästan men tro mig när jag äntligen fick honom att sova då körde jag på bara! Det gick hur bra som helst och jag fick massa bilder och variation, mamma vile ha beige, brun och blått som du har märkt favorit färgerna för pojkar.

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna både till bebis och dig och även syskon. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra bebisar men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering i Västerås med mig så får du låna vacker gravidklänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna och sätta upp på väggen. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.