fbpx
Gravidfotografering i studio och gravidbilder utomhus med vackra gravidkläningar

Dröm Gravidbilder

Visste du att när du bokar en gravidfotografering så fotar vi både i min studio men också utomhus för att skapa underbara gravidbilder?! Japp du behöver inte välja och det kostar inte extra, det ingår bara liksom! Jag älskar att kuna variera gravidbilderna och kunna ge dig den ultimata gravidfotografering, du kommer absolut inte ångra dig när du bokar.

Arash och Erika var helt underbara att jobba med, deras energi va out of this world! Älskar att få möjligheten att få träffa så många underbara människor, lära känna dom, deras backgrunder, historia, hur de träffades och allt där i mellan! Galet roligt om du frågar mig! Vi började med gravidbilder inne i studion, Erika är otroligt vacker och hon valde två olika gravidklänningar som satt som perfekt på henne. Sen körde vi iväg tillsammans till två olika fotoplatser, jag måste alltid ha grönska i nån av mina platser så vi körde med det först. Sen hade vi lite tid över och stannade vid svartån och fotade bland lite rapsblommor. Lätt sagt vi skapade magi och galet fina bilder! Ser såååå fram emot att får träffa de igen men med nya tillskotet till familjen för en nyföddfotografering.

Du kan läsa mer om gravidfoto här eller så kan du kika på bloggen för fler bilder! Dessutom så har jag otrolig fina gravidklänningar som du kan låna till din gravidfotografering!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.