fbpx
familje bilder västerås

Lifestyle Fotografering Stockholm – Familjen Moses

Jag måste säga att fota lifestylebilder har börjat bli en favorit för mig, man kan fånga så många ögonblick. Här var jag hos fina Moses familj som bor i centrala Stockholm, en liten lägenhet men alldeles perfekt. Barnen var lite blyga i början men med lite muta (ja det behövs ibland) så körde vi igång. Lilla Remi var helt underbar och så charmig, till slut så ville han inte att jag skulle sluta fota! En sån fin familj som jag är så glad över att kunna spara dessa minnen för.


Det jag älskar mest med lifestylefotograferingar är att det känns mer avslappnat och man behöver inte ha så mycket fokus på miljön eftersom fokus ligger på familjen. Lifestyle bilder kan tas båda inomhus eller utomhus!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.