fbpx
resa i Sverige, fina Österlen

Vår Sommar hemma i Sverige

resa i Sverige, fina Österlen

Alltså vilken sommar vi har haft hemma i Sverige, helt underbart! Det var lite svårt att säga hejdå till värme och dagar hemma med barnen men nu har vi varit i jobb/skol rutin i några veckor.

Vi började vår sommar i Jönköping där min syster gifte sig, det var en helt magisk bröllop och såååå fint! Båda flickor var flower girls och så söta! Min syster var som en prinsessa, så fin och det var verkligen en fest. Det var strålande sol, kanske lite för varmt men hellre det än regn.

Sen körde vi ner till Österlen och oyyyy va jag blev kär! Alltså jag vet inte hur det har tagit mig sååå lång tid att resa dit! Jag sa till Gabriel att vi skulle köpa en sommar hus där och ville bokstavligen stanna överallt och fota. Det var 4 helt fantastiska dagar och var en bra start till vår semester. Om ni har tänkt nångång att planera en sommar i Sverige men varit tveksam, BOKA! Alltså boka bara, Sverige är helt underbart och har sååå mycket find att erbjuda. Allt från vackra stränder till skog och vandring. Vi ska inte ens prata om matten, alltså deras pizzor nere i Skåne är supergoda och gjord på surdegsbröd. Sen tog vi det lugnt, gick och badade på lögarängsbadet båda inne och ute då Sophia hade simskola. Massa med grillar med familjen och glass i stor lass!

Men nu är vi tillbaka på jobbet och flickorna i skola, lite tråkigt att säga hejdå till sommaren men ändå skönt med rutiner igen. Dessutom ni har det blivit kallt igen, lite mer värme skulle jag vilja ha kvar. Är inte helt redo för kalla dagar och höst.. speciellt mörka dagar! Hoppas ni också hade en toppen sommar och om ni är fortfarande lediga njut massor!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.