fbpx
bohemisk smash the cake

Bohemisk Smash the Cake

Jag verkligen älskar denna fotografering den va exakt i min stil, en bohemisk smash the cake! Det blir så himla fin och många detaljer med macrame och blommor. Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i Västerås precis innan Elicia skulle fylla ert år så att mamma och pappa kunde ha bilderna levererade till födelsedagen.


Elicia va verkligen så skön att fota hon älskade kameran och samarbetade så bra! Vi började med några porträtt bilder i fina klänningar och bohemiska rompers med spets knästrumpor från Condor, hon va så himla fin. Som sagt mamman hade beställt en bohemisk smash the cake, jag själv fick välja alla detaljer och såklart skulle det vara en naked cake med massa blommor! Sen brukar jag slutföra med mjölkbad och det va Elicia’s favorit del, hon ville inte ut och är nog än idag den som splashat mest!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en bohemisk smash the cake eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.