fbpx
smash the cake Västerås / barnfotografering Västerås

Cookie monster

En barnfotografering med mig är verkligen nåt helt annat en bara en fotografering! Jag älskar när mina kunder väljer att boka en milestone paket då en nyföddfotografering, bebisfotografering och barnfotografering ingår där vi följer din bebis över ett år, helt underbart! När du bokar en barnfotografering hos mig har du möjlighet att lägga till smash the cake bilder och mjölkbad bilder. Det är helt magiska bilder att ta och nåt jag rekommenderar till alla mina kunder att göra!

Denna barnfotografering slutförde med en smash the cake i grön och det blev så himla fina. Detta måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Vi tog bilderna här i min studio i Västerås precis innan Michael fyllde ett år, extra spännande med nåt att fira med!


Michael va väldigt distraherad i början och ville inte sitta i min korg men till slut så fick vi honom att samarbeta, inte alltid så lätt! Vi började med några bohemiska porträtt bilder i fina hängselbyxor från Newbie by Kappahl också i grönt och hans faster hade gjort en jätte vin ballongbåge i grönt. Sen slutförde vi med smash the cake och mjölkbad, min tårta kom från en lokal bagerska i Västerås som säljer tårtor på instagram, Mimis Fika!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en smash the cake i blå eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.