fbpx
lilla smash the cake barnfotografering i studio

Smash the Cake i Lilla

En barnfotografering eller bebisfotografering kan se lite annorlunda beroende på vad man är sugen på liksom. Ibland vill föräldrar bara ha porträtt och det tar vi i en mer relaxed lifestyle stil, tillsammans med föräldrar och syskon om ni så vill. Och ibland så vill man ha det lite extra och då kör vi all in med smash the cake och mjölkbad. Det måste vara ett av mina favoritsätt av bilder att ta i studio! Smash the cake med mjölkbad är alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir! Min studio i Västerås ligger nära till båda stan och Erikslund och det finns en bushållsplats precis utanför gatan så super smidigt!


Mamman ville ha lila som färg tema och hon hade valt en klänning för just denna fotografering. Meriam kunde inte gå än men va stabilt på att stå på benen, ibland är det faktiskt skönare att de kan inte gå! Vi körde vanliga porträtt bilder, vid denna barnfotografering hade jag inte min studio än så kunde inte erbjuda lika mycket som jag kan nu. Efter det va det dags för smash the cake, tårtan va sååå himla fin med små fjärilar på, jag oftast beställer mina tårtor från en lokal bagare i Västerås, Mimis Fika! Sen brukar jag slutföra med mjölkbad vilket brukar vara en stor favorit under en barnfotografering!

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en bohemisk smash the cake eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.