fbpx
morsdag present familefotografering presenkort. Fina bilder hos gamal fabriken i erikslund, västerås.

Morsdag Present

Varför inte skämma bort dig själv eller din mamma med en fin morsdag present i form av en familjefotografering! Eller kanske ge lite hints till mannen att han ska köpa en presentkort till dig så du kan föreviga tiden med din familj. Tiden går alldeles för fort och det är bara bilder som vi har att titta tillbaka på så ge dig själv en morsdag present som kommer hålla i många många år framåt!

Familjefotografering värt mer än blommor

Du anar inte hur mycket värdet det finns i dessa bilder och hur länge glädjen kommer hålla, du kommer titta på bilderna fler år från nu och fortfarande le varje gång du tittar på dem. En familjefotografering allmänt är så underskattat men det finns så mycket mer värdet i det som man upplever. Och bäst av allt du behöver inte tänka på nåt, jag hjälper med klädval och allt! Så unna dig lite mer i år och boka en morsdag mini fotografering eller köp en presentkort for en familjefotografering.

Bilder togs på Gamal Fabriken i Erikslund, Västerås – en magisk inredningsbutik med massa fint! Denna mamma unnade sig en morsdag present och bokade en mini session, kika på några av mina favoriter! Om du vill boka din fotografering hos mig eller köpa en morsdag present här i Västerås så kan du läsa mer här: Familje Fotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.