fbpx
familje bilder Västerås / lifestyle Västerås

fotografering i Hallstahammar

Jag hade en familj som hittade mig via Instagram vilket var så roligt! Vi bokade in en familjefotografering en fin sommar dag för båda inomhus lifestyle bilder och lite utomhus bilder. De hade en stor gård utanför lägenheten med gräs och fina trädd. Innan en fotografering hemma hos nån så ber jag alttid till klienten att skicka bilder på miljön och kolla vart bästa ljuset är. Då jag inte använder mig av blixt så är det viktigt med naturlig ljus som kommer från fönstren.

familje bilder Västerås /  lifestyle Västerås

Vi hade verkligen tur då det var massor med fint ljus som kom in i sovrummet! Efter att ha gått runt lite och familjen var bekväm med mig där så började vi. De had två flickor på 3 år och en på 6 månader, så söta och nyfikna och lite blyga. Men det är normalt och oftast släpper efter en stund, viktigt är att inte tvinga ditt barn att göra något de inte vill. Vi började i lekrummet/barnens sovrum där det kände sig mest bekväm. Lifestyle bilder är inte din typisk familjefotografering där “alla titta inne kameran och le bilder” det är väldigt naturliga och ska spegla ert liv. Och det var exakt det vi fångade! Sen flyttade vi till föräldrarnas sovrum och tog lite bilder på sängen så vi hade lite variation.

Sen gick vi ute där barnen kunde springa runt lite, pappa kunde bara dem på axlarna och leka lite. Så roligt att få träffa nya familjer och utforska delar av Västerås jag annars inte skulle. Vill du boka din familjefotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Familjefotografering i Västerås.

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.