fbpx
bohemisk nyföddfotografering med fotograf i västerås

Nyföddbilder i Senapsgul

bohemisk nyföddfotografering med fotograf i västerås

Att boka en nyföddfotografering Västerås för nyföddbilder är det bästa present du kan ge dig själv eller nån nära! Tro mig du kommer titta tillbaka på dessa bilder i många många år och minnas hur liten din lilla bebis verkligen va. I min studio i Västerås kan jag erbjuda dig massa underbara nyföddfoto med er föräldrar och även med syskon. Det är dyrbar tid som borde dokumenteras och en tid som går fortare än vi hade önskat oss. Denna underbar goding sov genom hela fotograferingen, vi behövde inte ens ta en mat paus, lilla Maria krigade genom hela fotograferingen! Jag hade fria händer att få välja färgerna för nyföddfotograferingen och det älskar jag att kunna göra, känner att kreativiteten myter fram på ett helt annat sätt! Så jag valde lite höstig färger med senapsgul, lite rosa och sen vitt och brunt, det blev såååå himla fint ihop. Jag fick så finna variation på nyföddbilderna och även den älskade froggy som är en stor favorit men också den svåraste bild att få.

Nyföddfotografering i studio

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna både till bebis och dig och även syskon. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra bebisar men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering Västerås med mig så får du låna vacker gravidklänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna och sätta upp på väggen. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.