fbpx
familje bilder Västerås / lifestyle Västerås

Eliana

nyföddfotografering Västerås /  nyfödd Västerås

Innan jag hade studio så var det svårt för mig att ta emot kunder som ville ha en nyföddfotografering. Eller snarare att jag skämdes! Kändes så oprofessionellt att ha det i mitt hem, i mitt vardagsrum, det kändes inte riktigt. Men jag har lärt mig att det är bara jag som hindrar mig själv. Kunderna var hur nöjda som helst och älskade sin bilder, det vara bara jag som bad om ursäkt hundra gånger, över vad vet jag inte. Jag tänkte att när jag äntligen skaffat studio så kommer allt komma på plats och kunderna rasa in! Jag kommer ha nyföddfotograferingar och massa annat. Men NEJ det var inte så för att min tankeställning hade inte ändrats. Jag var samma person bara i en liten studio istället för mitt vardagsrum.

Så vad va skillnaden egentlige.. nej det va ingen skillnad förutom mer utrymme och jag behövde inte kicka ut familjen från huset. När jag började bli mer säker i mig själv och verkligen tro på mig själv så försvann mina hinder. Så klart har jag mycket att jobba med och hindrar mig själv hela tiden, det är en del av vem jag är och nåt jag jobbar med. Hursomhelst så är jag idag stolt öve denna nyföddfotografering och alla mina fotograferingar tagen båda hemma och i studio. Det är klart jag blir mer och mer erfaren och mina bilder blir bättre och bättre vilket är målet!

Min Studio

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna båda till bebis och mammor. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra små men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun.

När du bokar en nyföddfotografering i Västerås med mig så får du låna vacker ara klänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna i en fin linne box eller mini album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom. Har du en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.