fbpx
Boudoir Fotografering Västerås

Boudoir Fotografering Västerås

Ibland hör en kund av sig och vill ha nåt annorlunda och inte en familjefotografering eller barnfotografering men en boudoir fotografering, va tror ni jag tycker om det?! Ja jag tycker att det är super kul och såklart hoppar på, att kunna utforska sin kreativitet och testa på nåt nytt är super kull och nåt jag älskar att göra. Sarah vill ha mer roliga och bekväma bilder och inte like sensuel som en typisk boudoir fotografering. Jag köpte massa blommor och förberedde min studio efter hennes önskemål och hon köpte massa fina kläder från bland annat Hunkemöller. Detta fotografering va verkligen utanför min vanliga comfort zone men det gick riktigt bra och vi hade super kul!

Detta är nåt jag tycker alla brudar borde boka innan de gifter sig, verkligen så kul och blir en väldigt fin present att ge bort till sin blivande man i form av en album! Vill du också boka en boudoir fotografering så kan du skriva till mig här: boka en fotografering! Här har du några av bilderna som va lite mer roliga och som jag fick visa!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.