fbpx
familjefotografering i västerås på björnö

Bilder bland löven

Att ha äran att fota er och skapa minnen som kommer hängas uppe på eran vägg eller i en album i generationer är helt underbart. Dt känslan av att möta nya människor och lära känna er är helt fantastiskt! Tack att ni litar på mig och det jag gör. Tach att ni vill att just jag ska skapa dessa minnen åt er. Och tack för eran förtroende. Denna fina familje är bra familje vänner och jag blev så glad när de ville boka in en familje fotografering med mig. De va ganska bestämd om att det skulle ta plats i Björnö, Västerås i skogen och skulle vara under hösten.

Miljö gör allt

Att välja rätt miljö för just dig och din familj är viktigt, speciellt om du skap framkalla nåt som ska hängas på väggen. Ni kanske har en väldigt varm miljö med höstig färger i vardagsrummet. Då är det viktigt att boka in en höst fotografering. Det skulle se konstigt ut med sommar bilder då det är ljusare och mer blå, rosa och gula toner. Alla årstider har sin egen charm och alla är like vackra, med vissa passer en och ens personlighet lite bättre. Och det är det man ska välja!

Sen är det också viktigt med vad man har på sig, man kan inte ta höstig bilder och ha neon gul på sig. Det skulle bli lite tokigt! Jag tycker att denna familje gjorde ett bra job med att matcha varandra men ändå dra in liknade toner. Man vill inte heller alla ska ha exakt samma färger och kläder på sig. Då blir bilderna lite tråkiga!

Det som är viktigaste är att barnen har kul, det ska inte vara för jobbigt! Och vet du vi had super kul på denna familje fotografering. Barnen fick såklart stå still och le mot kameran men de fick också springa runt, hoppa and bussa! Jag tycker om att ha kul när jag fotas och röra på oss lite det är då det magiska bilder kommer!

Är ni sugen på att boka en familje fotografering så kan ni kicka mer här: Familj och Lifestyle. Jag och också min studio här i Västerås så vill nit inte fota ute så kan vi absolut göra det hos mig eller varför inte hemma hos dig!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.