fbpx
nyföddfotografering i rosa

En Rosa dröm

Att boka en nyföddfotografering för nyföddbilder är det bästa present du kan ge dig själv! Tro mig du kommer titta tillbaka på dessa bilder i många många år och minnas hur liten din lilla bebis verkligen va. Massa underbara nyföddfoto med er föräldrar och även med syskon, i min studio i Västerås har jag möjlighet att erbjuda just det. Denna underbar goding sov genom hela fotograferingen, vi tog en liten matpaus men annars va hon lung hela fotograferingen, vi fick även en magisk froggy pose! Mamma ville ha massa rosa och lilla med lite beige också och jag tog fram just det! Resten fick jag välja och det älskar jag.. att kunna ha lite kreativt kontroll, då blir det bäst. Vi tog även föräldrabilder i slutet av nyföddfotograferingen och fick underbara nyföddbilder med lilla Esther båda vaken och sovandes.

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna både till bebis och dig och även syskon. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra bebisar men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering i Västerås med mig så får du låna vacker gravidklänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna och sätta upp på väggen. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.