fbpx
nyföddfotografering med fotograf i västerås

Nyföddbilder med Liam

Erika och Arash fick jag träffa redan för en gravidfotografering och nu fick jag skapa magi igen med nyföddbilder. Såå galet kul att få träffa er igen och lära känna er ännu mer och är så ärad att jag får bli en liten del av eran resa genom livet. En nyföddfotografering sker i min studio här i Västerås, jag kör en blandning av poserade bilder med avslappnad bilder för att skapa en helhet. Ni väljer själva vilka färger ni önskar och så tar jag hand om resten. Rekvisita, kläder, filtar, hårband, mössor mm finns att låna i studion – på så sätt behöver ni inte tänka på att köpa något alls! Erika valde också att låna klänningar från mig igen för att skapa den där helhetskänsla och är så nöjd med resultatet av bilderna!

Sugen på att boka en nyföddfotografering så kan ni kika vidare här och skicka in en förfrågan! Jag har min studio för nyföddfoto i Västerås City med allt ni behöver, tro mig ni kommer inte ångra er! https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/nyfoddfotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.