fbpx
barnfotografering vid 6 månader i studio med syskonbilder

Algot 6 månder

Alltså såååå underbar med barnfotografering vid 6 månader, alla leende och små skratt, händerna och fötterna i munnen och ja bara massa goss! Har ni missat att boka en nyföddfotografering så ska ni definitivt inte missa en bebisfotografering eller barnfotografering, verkligen ett underbart tid att boka för foto. Denna fina familj ville ta syskon bilder samtidigt som lilla Algot skulle fota sina 6 månaders bilder, en barnfotografering i kombo med familjebilder – det kan inte bli bättre!

BarnFOTOGRAFERING Västerås I STUDIO

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna både till bebis och dig och även syskon. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra bebisar men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en barnotografering Västerås med mig så får du låna vacker klänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna och sätta upp på väggen. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.