fbpx
smash the cake och mjölkbad fotografering med barnfotograf i västerås

Selina

En ett års fotografering med mig är verkligen nåt helt annat en bara en vanlig barnfotografering! Jag älskar när mina kunder väljer att boka en milestone paket då en nyföddfotografering, bebisfotografering och barnfotografering ingår där vi följer din bebis över ett år, helt underbart! När du bokar en barnfotografering hos mig har du möjlighet att lägga till smash the cake bilder och mjölkbad bilder. Det är helt magiska bilder att ta och nåt jag rekommenderar alla mina kunder att göra!

Vi började med härliga bilder i min bohemisk hörna, där båda mamma och pappa va med. Selina had så kul med att springa och gömma sig runt sängen, kul ska vi såklart ha! Mamma ville ha aprikos som färgtema och det va precis det jag fixade, ganska enkelt med små hjärtar som hängde bakom. Selina verkligen älskade tårtan och ville inte sluta plaska i mjölkbadet. Smash the cake med mjölkbad, alltså sååå kul! Så roligt att se hur nyfiket barnet blir!

Fotostudio i Västerås

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna. Har jag inte färgen du vill så hittar vi nåt! När du bokar en smash the cake fotografering i Västerås med mig så ingår tårta och blommor till mjölkbad. Tror mig du vill inte skippa att göra det här, det är sååå himla roligt! Det går att beställa en smash the cake i blå eller grön eller rosa, ja allternativ fins! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna, antigen stort att ha på väggen eller i en lyxig album. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom!

Fyller din lilla år snart och vill boka din fotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Smash the Cake Fotografering i Västerås

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.