fbpx

Fotoas under kalla dagar

Att boka en fotografering i Västerås under kalla dagar kan känns jobbigt men det behöver det inte vara. Det finns fler knep för att hålla värme och fortfarande få otroligt fina bilder! Fins så många fina ställe i Västerås som jag som fotograf älskar under vintern. Ljuset under vintern, speciellt när det finns snö är helt underbart och magisk. Men såklart kan det vara jobbigt när det är så kalt. Man vill ju inte ha på sig stora klumpiga jackor och stora stövlar heller.

För att hålla sig varmt först och främst så gäller det att ha på sig fler lager! Underställ och om det går fleece, då ser man inte så klumpig ut. Och klart att man ska ha med sig vinter jackan att ta på sig i mellan när man fotas för att värma upp sig lite. Sen är värme påsar din bästa kompis! Ett enkelt sätt att hålla sig varm och gömma under kläderna. Det tar jag med mig på alla fotograferingar under vintern. Varm choklad ska vi inte heller glömma, det har jag alltid med mig och är så klart en stor favorit hos barnen! Också nåt som är positiv att boka en fotografering i Västerås under vintern är att man kan boka in tiden mycket tidigare än på sommaren eller hösten. Så man behöver inte påverka barnens sömn!

Du kan läsa mer om fotografering i Västerås hos mig och mina paket här: https://www.photosbylydiamarie.se/boka-fotograf-vasteras/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.