fbpx
Klassiskt nyföddfotografering västerås i naturvit

Klassiskt nyföddfotografering i naturvit

Klassiskt nyföddfotografering västerås i naturvit

Att boka en nyföddfotografering Västerås för nyföddbilder är det bästa present du kan ge dig själv eller nån nära! Tro mig du kommer titta tillbaka på dessa bilder i många många år och minnas hur liten din lilla bebis verkligen va. I min studio i Västerås kan jag erbjuda dig massa underbara nyföddfoto med er föräldrar och även med syskon. Det är dyrbar tid som borde dokumenteras och en tid som går fortare än vi hade önskat oss. Denna underbar goding sov genom hela fotograferingen, vi började med lite amning och han va sen däckad. Lilla had ingen namn så han heter Herr Stenlund, det är så roligt när vissa kommer in och de har inga namn, tur att man behöver inte ropa på en nyfödd som man måste med äldre barn. Mamman ville ha nyfödbilder i natur färger så det blev en klassiskt nyföddfotografering med naturvit, så tidlös! Jag använde mig av lite brynt orange, brunt och grönt för variation på nyföddbilder, jag älskar ju färg! En nyföddfotografering västerås är så värt tiden och pengarna för den delen, denna tid får du verkligen inte tillbaka!

Nyföddfotografering i studio

I min studio har jag rekvisita och kläder som går att låna både till bebis och dig och även syskon för att ge er och nyföddbilderna en helhetskänsla. Jag rekommenderar alla mina mammor att vara med i bilderna, den här tiden får du inte tillbaka. Såklart tar vi massa selfies på oss själva med våra bebisar men det sitter bara i mobilen och oftast så är vi bara i pyjamas med en mom bun. När du bokar en nyföddfotografering Västerås med mig så får du låna vacker gravidklänningar från mitt garderob och ta bilder tillsammans med din bebis. Tror mig du vill inte skippa att göra det! Sen rekommenderar jag alla mina mammor att framkalla bilderna och sätta upp på väggen. Då kan du titta på bilderna när du vill utan att behöva skrolla igenom mobilen för att hitta dom.

Har du en BF snart och vill boka din nyföddfotografering hos mig här i Västerås kan du läsa mer här: Nyföddfotografering

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.