fbpx
familjebilder från jul i new york, usa!

Jul i USA

I år blev det jul och nyår med familjen i New York och jag har massor med famljebilder att visa dig! Det är verkligen en härlig tid att vara i NY och jul känsla på högnivå, man kan inte gå runt hörnet utan att se nått juligt. Men vi va också där då min kusin skulle gifta sig på nyårsafton, hur awesome är inte det, det va verkligen en av det mere magiska bröllop jag varit på!

Det va inte mycket snö och både kallt och varmt om det är möjligt, vissa dagar frös man och andra sprang barnen ut med bara fleece. Snacka om att det va svårt att packa! Me vi hade en underbar tid med familjen, det verkligen känns som hemma när jag är där. Och det är inte konstigt not då jag är född och uppvuxen i USA. Men nu kommer mer av alla härliga familjebilder från resan, enjoy!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.