fbpx

Familjefotografering på Hösten

En Magisk Höstdag i Gyllene Landskap

Hösten har en unik förmåga att förvandla omgivningen till en målning av varma toner, och det är precis den atmosfären som en familjefotografering på hösten kan fånga på ett alldeles speciellt sätt. Alla årstider har sin egen charm och vackert på sitt eget sätt, men just hösten är lite speciellt med alla underbara färger!

Förberedelser: Kläder liksom platsen vi fotar är lika viktigt. Inna fotograferingen så får ni en guide från mig för att hjälpa till med att välja ut kläder och accessoarer. Vill ni så kan ni absolut låna kläder från min kundgarderob eller ha era egna kläder eller ett kombination av mina och era kläder. Ni vill tänka er varma toner som burgundy, senapsgult och mossgrönt, som skapar en enhetlig och samtidigt mångfaldig look för hela familjen. Kläderna vals med omsorg för att inte bara matcha varandra utan också för att smälta in i naturen.

Familjefotograferingens dag: Äntligen dags att träffas! Nu har vi bestämt location och kollat att vädret är på vår sida och träffas precis innan solnedgången vilket är lite senare på vintern. När ni fotas av mig så vill jag att ni ska va exakt som ni med era barn, på så sätt så kan jag fånga spontana skratt och ömma ögonblick.

En familjefotografering är inte bara en möjlighet att få vackra porträttbilder, utan också en stund för er som familj att vara tillsammans och skapa minnen. Barnen springer runt och samlar löv, medans ni föräldrar njuter av de lugna ögonblicken i naturens famn.

Ni kommer inte ångra en höst fotografering med den otroliga vacker naturen och är inte just höst eran säsong och ni väljer en anan så är det viktigaste att fotograferingen blir av och ni som familj förevigas!

Vill ni veta mer om en familjefotografering så kan ni läsa mer här: https://www.photosbylydiamarie.se/fotograf-vasteras/familjefotografering/

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.